Det perfekta hemmet!

Hej alla läsare, välkomna till ännu ett härligt inlägg av mig denna ljuvliga torsdag! Varför är jag på så bra humör, undrar kanske ni? Det har att göra med att jag är så nöjd med den hjälp med heminredning som jag har fått den senaste månaden! Företaget som har hjälpt mig, eller snarare fixat allt, heter Perfect Home Camilla Kvist, ett företag som sysslar med heminredning i Piteå, Skellefteå och Umeå med omnejd. Jag hittade faktiskt henne via en gemensam kompis som berättade om detta ganska så nystartade företag, och jag som känt länge nu att jag behövt hjälp med hemmet kände att detta kunde vara en utmärkt idé att anlita Camilla! Jag har nämligen noll koll och intresse på allt vad heminredning betyder och innebär. Jag bryr mig egentligen inte så mycket om hur det ser ut hemma, så länge det är rent och städat, men jag vill ändå att det ska vara fint för andra när de kommer hem till mig. Dessutom så vill jag ju såklart själv trivas, men det är svårt att veta vad man ska göra när man inte ens vet vad man gillar för inredningsstil! Perfect Home Camilla Kvist hjälpte mig med allt detta. På något sätt lyckades hon ta reda på vad jag gillar och inte gillar, och lade fram lite olika förslag som skulle kunna funka hemma hos mig, med tanke på ljusinsläpp, planlösning och så vidare. Det slutade med en styling som jag själv aldrig hade kunnat föreställa mig – ett retroinspirerat hem med mycket jordnära toner och med vissa bryt av petrolblå och orange. En helt otippad färgkombination för mig sedan innan, men nu när jag bott in mig i det i några veckor inser jag hur snyggt det faktiskt är! Har aldrig trivts så bra, eller fått så många komplimanger för mitt hem. Givetvis tar jag inte åt mig äran för heminredningen, utan skickar alla vidare till Perfect Home Camilla Kvist. För hon lyckades verkligen skapa det perfekta hemmet för mig!