Seriös målare i Norrtälje

Hej på er alla mina fina och underbara läsare och varmt välkomna ska ni vara till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni har haft en bra vecka så här långt och att ni alla mår bra. Jag vet att ni är många som har haft frågor och funderingar kring det här med att hitta en kunnig och seriös målare i Norrtälje med omnejd. Jag kan verkligen förstå detta, då även jag hade detta problem under en längre period. Jag vill idag tipsa er om Jacobs måleri, som är ett företag som jag själv fick som tips utav en kollega till mig för inte så länge sedan. Jag och min man har nämligen länge letat efter ett företag som kan hjälpa oss med det här med måleri, då vi länge haft planer på att måla om väggarna i hallen. Det är nämligen så att vi för ett tag sedan provade på det här med att måla väggar på egen hand, vilket tyvärr inte gick så bra. Väggarna i hallen har nu länge varit fläckiga och ojämna, och därför är vi så glada och tacksamma över det faktum att vi fick hjälp utav Jacobs måleri. Detta företag arbetar mycket med kundservice, vilket både jag och min man uppskattade något otroligt mycket. Personalen såg till att skapa en god relation till oss som kunder på en gång, för att kunna hjälpa oss så mycket som möjligt med det som vi ville ha hjälp med. De arbetade dessutom efter våra egna behov, önskemål och förutsättningar, vilket verkligen uppskattades utav oss som kunder.

Vi fick ett helt otroligt fint resultat i vår hall. Våra väggar är nu jämna och fina, och detta har verkligen gjort en förvandling i hela rummet. Vi är otroligt tacksamma över den hjälp som vi fått utav Jacobs måleri, och jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Norrtälje eller Rimbo med omnejd att vända er till just detta företag. ej pHej lo¨sdfl¨f